Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanhaezebrouck: “Dat kan Club niet betalen”

Hein Vanhaezebrouck met pintje bier (Club Brugge - AA Gent)

Nu AA Gent voor het eerst in zijn bestaan mocht proeven van de Champions League, maken de Buffalo’s volop werk van het opwaarderen van de contracten van zijn sterkhouders. Vanhaezebrouck deed daarover een opvallende uitspraak tegenover Club en Anderlecht.

Afgelopen week raakte al bekend dat Matz Sels zijn contract verlengd heeft tot 2019. Daarnaast zal Gent ook met Laurent Depoitre rond de tafel zitten voor een contractverlenging.

Volgens Vanhaezebrouck hoeven Club en Anderlecht er niet meer aan te denken om één van die spelers los te weken. “Een speler bij Gent weghalen is voor Club Brugge en Anderlecht onbetaalbaar geworden”, zegt de Gent-trainer aan HLN. “Het is goed dat het bestuur anticipeert. En het mag nu helemaal duidelijk zijn dat wij onze sterkhouders niet meer hoeven te verkopen.”

“Ik zie het niet snel nog gebeuren dat Gent een topschutter aan een concurrent verkoopt. Dat beseffen ze bij Club en Anderlecht intussen ook wel. Ze zullen soms nog wel eens zot doen en vijf miljoen euro betalen voor een speler uit de Belgische competitie, maar ik zie ze niet snel 7 of 8 miljoen euro neertellen”, aldus Vanhaezebrouck. Heeft hij gelijk?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws