Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken over Vazquez: “Dat geloof ik echt niet”

Hans Vanaken (Club Brugge - Kopenhagen)

Bij afwezigheid van Victor Vazquez trad bij Club Brugge Hans Vanaken op de voorgrond. Ondanks dat hij niet op zijn favoriete positie staat, maakt hij wel indruk. Sport/Voetbalmagazine zocht hem op voor een toffe babbel.

Voorlopig gebeurde het nog maar zelden dat blauw-zwart goed speelde met én Vanaken én Vazquez. “Het eerste halfuur in Panathinaikos verliep het goed en tegen Standard ook”, zegt Vanaken daarover. “Als we op training positiespel spelen, staan we meestal niet in dezelfde ploeg.”

“Maar als dat wel het geval is, dan blijkt dat we ook goed samen kunnen voetballen. Hoe meer we het doen, hoe vlotter het waarschijnlijk zal verlopen.” Tenzij de onderlinge rivaliteit het samenspel remt… “Daar geloof ik echt niet in en daar merk ik alleszins ook niets van”, reageert de 23-jarige Limburger.

Nochtans hoor je links en rechts dat Vazquez doelbewust Vanaken niet altijd op het juiste moment de ballen zou inspelen. “Neen, echt niet en ik vraag mij dat ook niet af. Zelf zou ik het alleszins nooit doen. Zelfs al zou iemand tegen mij vervelend doen, dan nog zou ik hem de bal geven als hij vrij staat.”

“Misschien loopt het momenteel iets moeilijker voor Vazquez ten opzichte van vorig jaar. Maar ik ben zeker dat als hij blijft werken, zijn beste vorm gewoon zal terugkeren. Dan is hij belangrijk voor de ploeg”, besluit Vanaken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws