Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Twee opstekers voor Club

Club-fans You'll Never Walk Alone (Club Brugge - Anderlecht)

Met maar liefst 11 nieuwe A-kern spelers en 8 uitgaande transfers was Club Brugge erg actief tijdens de afgelopen zomermercato. Toch vond blauw-zwart ook nog de tijd om de situatie rond twee huidige Club-spelers te verbeteren.

Vincent Mannaert heeft namelijk goed nieuws over Thomas Meunier en Felipe Gedoz. Tot dusver lagen de rechten van de 23-jarige verdediger gedeeltelijk bij zijn ex-club Excelsior Virton en zijn makelaarsbureau Star Factory.

“Dat probleem is nu van de baan”, vertelt onze algemeen manager aan Het Nieuwsblad. “We hebben de rechten van Star Factory (50 procent) overgenomen.”

En ook de optie op Gedoz werd gelicht. “We hadden tot nu toe 65 procent van zijn rechten in handen, maar intussen is hij voor de volle 100 procent eigendom van Club Brugge”, besluit Mannaert tevreden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws