Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Twee Club-spelers hervatten training

Bjorn Engels tackle (Club Brugge - Moeskroen)

Stilaan loopt de Brugse ziekenboeg, die in het begin van het seizoen nog overvol was, helemaal leeg. Intussen verschenen ook deze twee Club-spelers weer op het trainingsveld.

“Het is al een tijdje geleden dat ik iets heb laten horen van mezelf, maar ik ben momenteel goed op weg met mijn blessure en alles zal goed komen met de nodige tijd.” Die boodschap stuurde Bjorn Engels vorige week vrijdag de wereld in via zijn officiële Facebook-pagina.

Amper drie dagen later tekende de 21-jarige centrale verdediger al present op training. Dat weet HBVL. Engels blesseerde zich in 2014 eerst aan de enkel en kreeg daarna last van botoedeem (vochtophoping aan de knie). Sindsdien speelde hij geen officiële match meer voor blauw-zwart.

Samen met Sander Coopman liep hij maandag rondjes. De aanvallende middenvelder werkt dus eveneens aan zijn terugkeer. Hij blesseerde zich aan de laterale band van de knie en herviel eind augustus in die blessure. Tot slot trainden Izquierdo, Gedoz en Vazquez mee met de groep.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws