Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Teixeira kent straf voor elleboogstoot aan Vazquez

Teixeira kent straf voor elleboogstoot aan Vazquez

Zondagnamiddag 30 augustus, remember onze legendarische 7-1-overwinning tegen Standard? Een minpunt was echter dat Victor Vazquez al na elf minuten een elleboogstoot te verwerken kreeg van Jorge Teixeira. Omdat scheidsrechter Delferière de kaarten op ziek hield, heeft de reviewcommissie de verdediger van Standard alsnog gestraft.

Dinsdag werd er beslist dat de Portugese verdediger van de Rouches een schorsing van twee speeldagen en een geldboete van 800 euro krijgt. Kersverse coach Yannick Ferrera kan zo geen beroep doen op Teixeira tijdens de thuiswedstrijd tegen Lokeren en uitwedstrijd tegen AA Gent.

Op basis van televisiebeelden had het KBVB-parket een schorsing van drie speeldagen en een geldboete van 1.200 euro voorgesteld. Maar omdat Teixeira zich in de Belgische eerste klasse altijd goed gedroeg, werd de straf dus iets milder.

Teixeira verklaarde op de hoorzitting dat hij niet met opzet in het gezicht van onze Spaanse draaischijf sloeg. Volgens La Dernière Heure gaat Standard niet in beroep tegen de straf. Hoe lang zou jij Teixeira schorsen?

Bekijk de elleboogstoot van Teixeira aan Vazquez vanaf 1:42

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws