Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Storm komt met opvallende onthulling over Club: “Dat zou ik liever niet doen”

Nikola Storm in actie

Nikola Storm werd afgelopen transferperiode door Club Brugge uitgeleend aan Zulte Waregem. De 20-jarige Maldegemnaar mocht van Francky Dury voor de tweede keer op rij starten en bedankte met een goede prestatie en een 2-3-overwinning op het veld van OHL.

Storm voelt zich goed in zijn vel bij Zulte Waregem. “Er is hier veel vooruitgang geboekt en met Dury verloopt alles heel vlot”, opent de vleugelaanvaller in het Nieuwsblad. “Hij is een beetje een vaderfiguur en dat heb ik wel nodig.”

“Soms wringt het wel dat Dierckx dit seizoen al veel kansen kreeg om zich te tonen, maar als vrienden gunnen we het elkaar. Vorig jaar speelde ik meer, maar dit seizoen haalt hij een hoger niveau.” Tegen Oud-Heverlee Leuven was Storm één van de smaakmakers bij Zulte. Bij het tweede doelpunt gaf hij een knappe assist en ook bij het derde doelpunt was hij betrokken.

Wie weet haalt Club hem in januari wel terug? “Goh, dat is toch een beetje dubbel”, geeft Storm toe. “Als je weer moet veranderen van ploeg… Ik zou liever bij Zulte Waregem het seizoen uitdoen.”

Bekijk de goede prestatie van Storm in de samenvatting: OHL – Zulte Waregem (vanaf 14’00”)

Mobiele bezoekers: gewoon op de afbeelding klikken

Bekijk meer video’s van Stadion op nieuws.vtm.be

Tweets over de prestatie van Storm

 

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws