Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ryan zal nog afscheid komen nemen van Club

Mathew Ryan met Club-sjaal

Mathew Ryan verkaste afgelopen zomer naar het Spaanse Valencia. Toch zal de topkeeper zijn eerste Europese avontuur bij Club Brugge nooit vergeten. De Australiër bewijst nog maar eens dat hij het hart op de juiste plaats heeft en kondigt aan dat hij nog afscheid zal komen nemen.

Via zijn Twitter-account kwam de Doelman van het Jaar nog eens terug op zijn periode bij blauw-zwart. Hij postte een filmpje (zie onderaan) en een knappe afscheidsboodschap voor de Brugse fans.

“Ik ben enorm dankbaar dat ik voor deze fantastische club heb mogen spelen. Het doet me nog altijd pijn dat ik nooit echt afscheid heb kunnen nemen”.

“Ik wil iedereen bedanken voor alle steun die ik gekregen heb. Ik zal altijd supporter van Club Brugge blijven en ik wens jullie in de toekomst niets dan succes. Nogmaals bedankt en het allerbeste!”

Kirsten Willem, de woordvoerder van Club Brugge, vroeg Ryan of hij het niet zag zitten om op gepaste wijze afscheid te komen nemen. Club wil de Blauwe Schoen immers nog overhandigen aan Ryan, een bekroning voor de beste teamplayer van het seizoen 2014-2015.

“Uiteraard”, reageerde Ryan. “Valencia is nu de prioriteit, maar wanneer de tijd het toelaat, zou ik heel graag afscheid komen nemen!”

Het afscheidsfilmpje voor Mathew Ryan

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws