Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ryan verklapt geheim over hem en Vazquez

Ryan - Refaelov - Agu (Club Brugge - Anderlecht)

Mathew Ryan verkaste afgelopen zomer naar de Spaanse topclub Valencia. Hij liet er vrijwel onmiddellijk een goede indruk na, maar staat momenteel wel aan de kant met een knieblessure. Tijd genoeg dus voor een leuke babbel.

Hoewel Ryan bekend staat als een modelprof, heeft hij zich tijdens zijn Brugse periode toch eens laten gaan. Dat onthult hij in Fan!. “Na een Europese kwalificatie maakten we het één keer misschien wat te bont”, opent de Australiër.

“Doorgaans gingen we na een Europese match iets eten in een tapasrestaurant in Brugge. Maar voor Victor Vazquez en mij liep het een beetje uit de hand. Crazy night”, gaat het sluitstuk verder.

“De volgende dag op training liepen we daar met bloeddoorlopen ogen, behoorlijk slecht. Sindsdien moesten we na een Europese wedstrijd altijd op hotel blijven slapen. Ik grapte altijd dat het de schuld was van Victor en mij.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws