Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ryan doet opvallende onthulling over Club

Mathew Ryan met Club-sjaal

Tegenwoordig is Mathew Ryan volop bezig aan zijn herstel van een knieletsel. Maar wanneer landskampioen AA Gent volgende maand afreist naar Valencia, staat hij weer tussen de palen. De gewezen publiekslieveling van Club vertelt over zijn mooie blauw-zwarte tijden en het gemis dat daarmee gepaard gaat.

“Toen ik naar de wedstrijd van Club tegen Manchester United keek, overviel mij een vreemd gevoel. Ik ga niet meer in dat stadion spelen, voor die mensen. Die vertrouwdheid in Brugge mis ik. In Jan Breydel stapte ik het veld op vol zelfvertrouwen, want ik wist dat het publiek me respecteerde. Uit die comfortzone ben ik nu weg”, opent Ryan in Fan!.

“Er blijven mij heel veel zaken uit België bij. Door vaak met Victor te gaan eten, heb ik bijvoorbeeld tapas leren kennen. Ik zal mijn vrienden missen, het team. It sucks dat ik na mijn transfer nog geen deftig afscheid heb kunnen nemen van de fans.”

“Ook al was ik er vorige zondag tegen Waasland-Beveren. Ik moest nog wat spullen ophalen en besloot mijn ex-ploegmaats te verrassen, maar er was niet veel tijd. Ik hoop dat de fans weten hoezeer ik hun dankbaarheid altijd apprecieerde. Echt waar!”

Ryan kijkt ook al reikhalzend uit naar de confrontatie met Gent. “Elk team dat niet Club Brugge is, bekijk ik als een tegenstander. En dat zal altijd zo blijven, zeker voor een rivaal als Gent. Daarom wil ik winnen. En eigenlijk ook omdat ze ons klopten in de titelrace. Dat knaagt nog steeds! Ik hoop dat Club het de komende twintig jaar beu wordt dat ze zo vaak kampioen spelen. En wie weet dat ik op het einde van mijn carrière nog terugkeer…”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws