Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ryan: “Dat wil ik doen voor Brugge”

Mathew Ryan Blauwe Schoen (Club Brugge)

Afgelopen zomermercato verloren we met Mathew Ryan een absolute topkeeper, maar de ex-doelman van Club wil graag nog iets terugdoen voor de fantastische supporters van blauw-zwart.

Bij nieuwe werkgever Valencia maakte Ryan meteen indruk met enkele clean sheets. Onlangs kende de Australische goalie echter pech door een knieblessure. Toch wil Maty zo snel mogelijk fit geraken. In de Champions League treedt de Spaanse topploeg namelijk tegen AA Gent aan.

En die wedstrijd wil hij zeker niet missen. “Ik heb nog wel een eitje met Gent te pellen. I dislike them! Omdat ze ons klopten, de titel van ons afpakten. Ik hoop dat we winnen. Uiteraard voor Valencia, maar ook voor Club Brugge”, vertelt Ryan aan Sport/Voetbalmagazine.

De 23-jarige doelman is ook blij dat hij zo snel naar België kan terugkeren. “Tijdens de loting zat ik de hele tijd te duimen: terug naar België, tegen Gent! Ik ben er beroepshalve, maar ik hoop dat ik de tijd zal hebben om vrienden te ontmoeten.” Intussen revalideert Ryan met boezemvriend Ibini.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws