Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme reageert op geruchten rond vertrek

Michel Preud'homme persconferentie (Club Brugge - Anderlecht)

De laatste dagen verscheen er in de pers dat Michel Preud’homme van plan is om binnenkort op te stappen bij Club Brugge. De 56-jarige coach zou mentaal en fysiek helemaal op zijn en er zouden ook enkele privézaken meespelen in zijn beslissing. Intussen heeft de trainer gereageerd op die geruchten, dat weet Voetbalkrant.

Na Club – Waasland-Beveren kwam Preud’homme ook nog even terug op de geruchten rond zijn vertrek bij blauw-zwart. “Ik zou daar wel op willen reageren, maar ik heb me een tijd geleden al voorgenomen om niet in te gaan op geruchten over transfers en mijn eigen persoon.”

“Dus ook nu ga ik mij van alle commentaar onthouden”, aldus Preud’homme op de persconferentie na de 5-1-zege. “Ik weiger te reageren op geruchten die niet kloppen en al evenmin op geruchten die wél waar zijn. Het enige dat ik kan zeggen, is dat ik blij ben met de harmonie hier bij Club Brugge. Ik ga gewoon hard verder werken”, besloot de coach van blauw-zwart.

Preud’homme doelde met die harmonie onder meer op het feit dat zijn naam nog voor de wedstrijd gescandeerd werd. “Ik wil in elk geval het publiek bedanken voor de steun. Dat was belangrijk voor de spelers en voor mezelf. De harmonie bij Club Brugge, daar hecht ik veel belang aan.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws