Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Preud’homme plant om op te stappen’

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

Na de 5-0-pandoering in Napoli zijn het geen prettige tijden voor Club-supporters. Maar als er in één man geloofd wordt bij blauw-zwart, dan is het wel in trainer Michel Preud’homme. Toch moet er gevreesd worden voor zijn vertrek.

Volgens Carrément Steph, een Waalse sportwebsite, is Michel Preud’homme van plan om binnenkort op te stappen bij Club Brugge. Wanneer dat zou gebeuren is nog niet helemaal duidelijk, maar de kans lijkt eerder klein dat hij in januari nog in Jan Breydel vertoeft.

De Trainer van het Jaar zou in besloten kring al meermaals hebben aangegeven dat zijn periode bij blauw-zwart op zijn einde loopt. Zo zou Preud’homme mentaal en fysiek helemaal op zijn en zouden er ook enkele privézaken meespelen in zijn beslissing. Wil jij dat hij blijft? Geef je reactie onderaan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws