Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme neemt zijn verantwoordelijkheid

Michel Preud'homme (Club Brugge - Charleroi)

Club Brugge is er niet in geslaagd om de zure 2-1-nederlaag tegen Moeskroen door te spoelen. Integendeel zelfs, Preud’homme & co gingen met 5-0 onderuit in Napels.

De Brugse trainer gaf na de match aan dat hij de schuld op zich neemt voor de wanprestatie van zijn ploeg. “Er zijn geen excuses, we hebben slecht gespeeld. Ik neem de verantwoordelijkheid op mij”, was Preud’homme hard voor zichzelf.

“De defensie is een aantal keer in de rug gepakt en nochtans hebben we daar genoeg op getraind. Na de 3-0 was het over en uit. Dit is een domper en eigenlijk had de afstraffing nog groter kunnen zijn.”

“Nu moeten we oplossingen proberen te vinden. Maar we spelen natuurlijk ook niet elke week tegen Napels. Voor ons is elke match belangrijk nu: Waasland-Beveren, Patro en Lokeren”, besluit hij bij Sporza.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws