Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme en zijn Club Brugge herademen

Michel Preud'homme gelukkig

Voor Club Brugge kwam de interlandbreak zelden zo gelegen. Preud’homme & co sloten de zesde speeldag af met een 7-1-overwinning tegen Standard en zagen heel wat geblesseerden ontslagen worden in de Brugse ziekenboeg. Bovendien konden de overige Club-spelers herademen.

De interlandbreak viel voor blauw-zwart op een perfect moment en dat weet ook Preud’homme. “Het geeft ons de mogelijkheid om onze spelers te verzorgen”, vertelt hij aan HLN. En dat lijkt te lukken!

De afgelopen dagen waren er immers opvallend meer spelers op training dan de voorbije maanden. Thomas Meunier op kop, opnieuw scherp en sterk. Vrijdagavond tegen Moeskroen maakt hij mogelijk zijn comeback in de basis na drie maanden blessureleed.

Daarnaast zijn ook José Izquierdo en Felipe Gedoz weer op het trainingsveld te bewonderen. Beiden trainen wel nog individueel, maar de goedlachse Colombiaan zou eerstdaags de groepstrainingen mogen hervatten.

Tot slot is ook Denswil (knie) op de terugweg. Enkel Engels (vochtophoping in de knie), Refaelov (breuk middenvoetsbeentje), Ibini (kuitbeenbreuk), Coopman (knie) en huurling Agu (breuk middenvoetsbeentje) blijven sowieso nog een tijdje in de lappenmand.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws