Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme: “Dat is een grote vraag voor mij”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Genk)

Club Brugge slaagde er in Moeskroen opnieuw niet in om buitenshuis te winnen. Integendeel, blauw-zwart ging zelfs onderuit tegen de rode lantaarn. Na een 1 op 12 op verplaatsing is er serieus werk aan de winkel en dat weet ook Michel Preud’homme.

Club leed op Le Cannonier al zijn derde nederlaag van het seizoen. Trainer Preud’homme was zichtbaar aangeslagen na de wedstrijd. “Ik had gisteren op de persbabbel gezegd dat we goed werk geleverd hadden op training de voorbije weken.”

“De eerste 25 minuten hebben we dit terug gezien tijdens de wedstrijd. Waarom het nadien allemaal fout liep, is een grote vraag voor mij. Eén die we deze week zullen moeten oplossen”, klinkt het op de officiële website van Club.

De analyse van de tweede helft was dan ook staalhard. “We misten tempo, ritme en overtuiging in ons spel. Op verplaatsing gaat het dit seizoen heel moeilijk. We hebben veel moeite om teams die hun huiswerk goed gemaakt hebben uit verband te spelen. Deze nederlaag doet pijn”, aldus onze coach.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws