Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme: “Dat heeft de buitenwereld geprobeerd, maar…”

Michel Preud'homme schreeuwt

Michel Preud’homme en Club Brugge konden afgelopen zondag opgelucht ademhalen. De klinkende 5-1-overwinning tegen Waasland-Beveren kwam als geroepen voor een ploeg die door de buitenwereld al bijna in crisisstemming gebombardeerd werd.

Jan Breydel scandeerde zondag meermaals de naam van Michel Preud’homme en dat deed de coach duidelijk goed. “Ja, dat doet deugd”, vertelt Preud’homme op de officiële website. “Want je weet dat de buitenwereld probeert om én Club Brugge én Michel Preud’homme aan te pakken.”

“Oké, dat is hun recht”, gaat hij verder. “Maar wij zijn een familie hier. Onze supporters hebben dat vandaag laten zien tegenover de trainer en spelers.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws