Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme: “Daarom liet ik Dierckx een tijdje aan de kant”

Michel Preud'homme geeft aanwijzingen

Club Brugge won zondagavond met overtuigende 5-1-cijfers van Waasland-Beveren en mag vooral Tuur Dierckx daarvoor bedanken. Hij scoorde twee keer en had ook een voet in de owngoal van Waasland-Beveren-verdediger Laurent Jans. Preud’homme legt uit waarom de 20-jarige vleugelaanvaller een tijdje aan de kant stond.

Dierckx leek na een sterke periode in augustus helemaal door te breken bij blauw-zwart, maar de laatste weken was hij opnieuw wat op het achterplan verzeild geraakt. Donderdag in Napoli zat hij zelfs nog in de tribune.

“Dierckx was een tijdje minder fris”, opent Preud’homme in HLN. “We hebben hem bewust laten recupereren, waardoor hij nu opnieuw fris is. Als we dat niet doen, raakt hij nooit meer in de ploeg. Op het juiste moment zal iedereen wel in vorm zijn”, besluit de coach van Club Brugge.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws