Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Pech voor Nikola Storm

Nikola Storm (Club Brugge - Westerlo)

Nikola Storm werd tijdens de voorbije zomermercato door Club uitgeleend aan Zulte Waregem. Hij viel vorige week nog op door zijn goede prestatie in de 2-3-overwinning op het veld van OHL, maar heeft nu met pech te kampen.

Zo is Storm out door een quadricepsblessure en ziet de 20-jarige flankaanvaller de thuismatch tegen Westerlo aan zijn neus voorbijgaan. Dat meldt Pieter-Jan Calcoen, die Zulte Waregem op de voet volgt voor HLN.

Hoe lang Francky Dury niet kan rekenen op de voetballende kwaliteiten van Storm, is nog niet helemaal zeker. Normaal gesproken zou hij fit moeten geraken voor de match in Charleroi. Bij deze willen wij Nikola een spoedig herstel wensen!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws