Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Oulare: “Ontgoocheld in Club Brugge”

Obbi Oulare (Club Brugge)

Obbi Oulare verkaste op de laatste dag van de Engelse transferdeadline nog naar Watford. Een transfer die niemand zag aankomen, maar wel eentje die mogelijk nog lang zal nazinderen. Oulare heeft immers aangegeven waarom hij écht vertrok.

Club Brugge haalde met Jelle Vossen en Leandro Pereira op de valreep twee nieuwe aanvallers binnen. “Toen heb ik aan mijn manager en vader gevraagd om een transfer in gang te zetten. Daarvoor was er niet echt iets concreet”, vertelt Oulare in een interview aan de RTBF.

De 19-jarige spits voelde zich door de komst van Vossen en Pereira duidelijk tekortgedaan. “Bij Club hadden ze me gezegd dat ik dit seizoen voluit mijn kans zou krijgen. Als je dan ziet wat er gebeurd is, dan weet je dat dat niet het geval was.”

“Dat zijn keuzes van de club, die ik moet aanvaarden. Maar de beste beslissing voor mij was om deze zomer te vertrekken.” Kan jij je vinden in de kritiek van Oulare op Club Brugge?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws