Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Oulare haalt nog eens uit: “Daarom kreeg ik boetes bij Club”

Obbi Oulare (Club Brugge)

Obbi Oulare, die zaterdagnamiddag geen deel uitmaakte van de Watford-selectie tegen Swansea, heeft nog eens uitgehaald naar Club Brugge. Blijkbaar vertrok de jonge spits toch niet met de beste verstandhouding bij blauw-zwart…

Naar verluidt kwam Oulare wel eens te laat op training en nam hij het niet zo nauw met het verplichte middagmaal. In het magazine Fan! blikt de 19-jarige aanvaller terug op zijn periode bij Club en de twijfels rond zijn persoon.

“Die verhalen kloppen niet”, opent Oulare. “‘s Middags at ik fruit en soep, maar blijkbaar was dat niet genoeg. Daarom kreeg ik dus vaak een boete”, doet hij zijn beklag.

“Ik ben ook maar één keer te laat gekomen en dat was omdat ik slecht gekeken had op het uurrooster”, voegt hij eraan toe. Opvallende uitspraken van Oulare, aangezien hij in zijn afscheid meldde dat hij voortaan Club-ambassadeur zou zijn.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws