Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Obbi spreekt voor de camera van Watford

Obbi Oulare applaudisseert

Obbi Oulare verkaste van Club Brugge naar het Engelse Watford, een promovendus in de Premier League. De nieuwe werkgever van de ex-spits van blauw-zwart kwam in zijn laatste drie wedstrijden niet tot scoren en hoopt dat Oulare daar verandering in kan brengen. 

Dinsdagavond reageerde Oulare voor een eerste keer voor de camera van The Hornets, vergelijkbaar met Club TV bij ons. “Het was niet gemakkelijk vandaag. Ik kon nauwelijks slapen omdat ik zo opgewonden was over mijn transfer.”

“Maar nu ben ik enorm blij dat ik voor Watford FC mag uitkomen”, vertelt de kersverse Premier League-aanwinst in zijn eerste interview op Engelse bodem.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws