Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meunier stelt Club-fans gerust: “Daar ben ik nooit fan van geweest”

Passionele Club-fans

Zonder knieblessure zou Thomas Meunier op dit moment wellicht niet meer voor Club spelen. “Een transfer naar het buitenland blijft noodzakelijk om progressie te maken”, opent Meunier in zijn interview aan HLN. Maar de Luxemburger heeft ook goed nieuws voor de Brugse aanhang.

“Als ik kans wil maken om volwaardig international te worden en een basisplaats wil afdwingen bij de Rode Duivels, moet ik de stap naar het buitenland zetten”, bekent Meunier. Toch wil dat niet zeggen dat de rechtsachter zo snel mogelijk op een transfer aast.

“Ik ben nooit fan geweest van wintertransfers. Omdat het meestal clubs betreft die óf een vervanger zoeken voor een geblesseerde óf sportief in de problemen zitten.”

“Ik ben ook absoluut niet jaloers op Ryan of Oulare”, gaat Meunier verder. “Iedereen bouwt zijn carrière op een andere manier op. De ene trekt op vroege leeftijd naar het buitenland, de ander pas als hij 25 is, zoals Odjidja. Ik heb nog tijd”, besluit de 23-jarige verdediger.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws