Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meunier doet opvallende onthulling: “Vroeger vier keer per week”

Thomas Meunier (Club Brugge)

Toen het grote Manchester United geloot werd, wist Meunier niet of hij triest of gelukkig moest zijn. Gelukkig omdat het United was of triest omdat hij beide confrontaties zou missen. Toch hield de Luxemburger nog een mooi souvenir aan de wedstrijd over. Tot slot doet de rechtsachter een opvallende onthulling over zijn eetgewoonten. 

“Als het resultaat in de thuiswedstrijd tegen Manchester niet zo was tegengevallen, denk ik dat ik zelfs nog had mogen invallen”, vertelt Meunier in zijn interview aan Het Laatste Nieuws. “Maar ik was al erg gelukkig dat ik er was, zeker omdat ik grote fan ben van United.”

“Het was ook fantastisch om de heenmatch op Old Trafford te mogen meemaken. Zeker omdat de fans mijn naam scandeerden. Op verplaatsing zijn het vaak de diehards die meereizen. De Brugse fans waren geweldig in Manchester!”

“In de return heb ik overigens het truitje van Fellaini kunnen bemachtigen. Dat hadden we op voorhand afgesproken, zo heb ik toch nog een mooi aandenken aan die wedstrijd.”

Tot slot werd er aan de 23-jarige verdediger gevraagd of hij nog altijd zo verzot is op frieten. “Vroeger at ik tot vier keer per week frieten, nu nog één of twee keer”, bekent Meunier.

“Mijn manager wijst me er voortdurend op dat ik gezond moet eten en weinig alcohol mag drinken. Ik zal de fles champagne voor mijn verjaardag (12 september) na de overwinning op Moeskroen pas openen, oké?”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws