Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mertens: “Zo maakt Club het meeste kans”

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Donderdagavond treft Club Brugge het Napoli van Dries Mertens in de Europa League. Maar kennen de Italianen Club eigenlijk wel? HLN zocht de Rode Duivel op en vroeg het hem.

“De Spanjaarden zullen Vazquez wel kennen. Maar voor de rest? Ikzelf ken Bolat, Vossen, Meunier, Simons. En Vanaken ken ik van naam. Ik hoorde van Odoi dat het nog niet helemaal loopt bij Club en dat Vanaken nog niet echt z’n plaats gevonden heeft.”

“Izquierdo, da’s een snelle zeker?”, reageert Mertens als hij hoort dat Club de Colombiaan recupereert. “Die zouden ze in deze match als invaller wel goed kunnen gebruiken. Sowieso denk ik dat ze het meeste kans maken als ze ons verdedigend opvangen en dan snel uitbreken.”

“Weet je wie ik trouwens goed bezig vind bij Club? Ruud Vormer. Bij AZ vond ik hem al sterk. Toen is hij naar Feyenoord gegaan, maar dat vond ik niet zo’n slimme keuze. Club was daarentegen wel een goede beslissing. Vormer is technisch goed, ziet het spel en komt in de box. Ik ben fan!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws