Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert verklaart: “Daarom is Obbi vertrokken”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Obbi Oulare verlaat Club Brugge en trekt naar het Engelse Watford, een nieuwkomer in de Premier League. De 19-jarige spits reageert voor het eerst op zijn transfer: “Bedankt aan de fantastische fans”, klinkt het onder meer. Algemeen manager Vincent Mannaert verklaart de keuze van Oulare.

“Het is een droom om in de grootste competitie ter wereld te kunnen spelen”, opent Oulare op de officiële website van Club. “Ik ben Club heel erg dankbaar voor de kansen die ze me gegeven hebben om mijn jeugdopleiding opnieuw te lanceren, te vervolmaken en in het eerste elftal te debuteren.”

“Ik wens hiervoor ook uitdrukkelijk alle teammaats, stafleden, medewerkers en uiteraard de fantastische fans te bedanken. Ik blijf alvast zelf ook supporter van Club en zal mijn uiterste best doen om een goede Club Academy-ambassadeur in de Premier League te worden.”

Vincent Mannaert reageert eveneens tevreden op de overeenkomst van Oulare. “De laatste weken had Obbi meermaals uitdrukkelijk aangegeven dat hij naar het buitenland wilde trekken.”

“Van de verschillende geïnteresseerde ploegen was Watford het meest concreet. We konden ons vinden in een overeenkomst waarmee alle partijen tevreden zijn. We wensen Obbi het allerbeste toe en zullen zijn prestaties op de voet blijven volgen”.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws