Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Makelaar Bolat: “Daar heeft hij respect voor”

Sinan Bolat (Club Brugge)

Afgelopen weekend stond niet Sinan Bolat, maar wel Sébastien Bruzzese in het Brugse doel. “We zijn misschien wat te snel gegaan met Sinan”, klonk het bij Preud’homme. Baris Bolat, broer van, ziet het allemaal nog goed komen.

“Sinan gaat er alles aan doen om zich weer in de ploeg te knokken”, vertelt Baris, de oudere broer en tevens makelaar van Sinan. “Hij heeft respect voor de keuze van Preud’homme. Zijn verwijzing naar de bank laat bij hem geen sporen na.”

“Iedereen weet dat Sinan de kwaliteiten heeft om de nummer één van Club Brugge te zijn én te blijven. Mentaal is hij sterk genoeg om recht te veren. Hij mist alleen wat vertrouwen. Dat kan enkel komen door wedstrijden te spelen.”

“Op zich is het ook niet zo abnormaal dat je vier goals slikt tegen Manchester United en vijf tegen Napoli, maar misschien is Sinan daardoor toch een beetje gaan twijfelen. Ik ben er zeker van dat hij hier sterker uitkomt. Hij wordt nog heel belangrijk voor Club”, besluit Baris in Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws