Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Hij is de ontbrekende schakel van Club Brugge

Leandro Pereira (Club Brugge)

Club Brugge versterkte zich tijdens de afgelopen transferperiode met maar liefst 11 nieuwe A-kern spelers. Vooral van Sinan Bolat, Hans Vanaken, Abdoulay Diaby, Jelle Vossen en Leandro Pereira wordt er wel wat verwacht bij blauw-zwart.

En die laatste, ook wel Banana genoemd, zou wel eens een belangrijke transfer kunnen zijn. “Misschien wordt hij wel de missing link die Club eindelijk nog eens een landstitel kan bezorgen”, meldt Het Laatste Nieuws.

Met landgenoten Claudemir en Gedoz hoopt Club dat de integratie van de nieuwe Braziliaan vlot zal verlopen, maar voorlopig zijn er geen aanpassingsproblemen.

Pereira is een kopbalsterke aanvaller van 1,90 meter. De 24-jarige spits scoorde dit seizoen al 6 keer in 11 wedstrijden voor zijn ex-ploeg Palmeiras. Benieuwd of hij straks ook de netten kan doen trillen in de Jupiler Pro League!

Bekijk enkele mooie doelpunten van Leandro Pereira

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws