Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Herbeleef de Brugse ontlading tegen Waasland-Beveren

Ruud Vormer viert zijn doelpunt

Zondagavond wisten Michel Preud’homme en de zijnen te overtuigen met een klinkende 5-1-overwinning. Vooral Tuur Dierckx liet zich opnieuw opmerken. Hij scoorde 2 keer en had een voet in de owngoal van Waasland-Beveren-verdediger Jans.

Club Brugge had iets recht te zetten en deed dat ook tegen de mannen van Stijn Vreven. Herbekijk de beelden en reacties. Woensdag trekt blauw-zwart naar Patro Eisden Maasmechelen voor de zestiende finales van de Croky Cup.

Club Brugge – Waasland-Beveren: sfeerverslag

Sfeerverslag Club Brugge – Waasland-Beveren from Club Brugge on Vimeo.

Club Brugge – Waasland-Beveren: reacties

#CluWbe | Reacties from Club Brugge on Vimeo.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws