Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Goed nieuws over Izquierdo

José Izquierdo scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

De laatste match van José Izquierdo dateert van 28 juli. Toen mocht hij een half uur opdraven in Panathinaikos. Achteraf bleek echter dat de 23-jarige Colombiaan nog steeds last had van pubalgie. Gelukkig is er intussen opnieuw goed nieuws te melden over de flankaanvaller.

José Izquierdo staat namelijk terug op het trainingsveld bij Club Brugge. Op dit moment werkt hij samen met physical coach Jan Van Damme verder aan zijn herstel.

Hoewel Izquierdo op schema zit, is het toch bang afwachten of hij geen terugval kent. Pubalgie, een pijnlijke aandoening aan het schaambeen en de aangrenzende spieren of pezen, is immers een hardnekkige blessure. Wij duimen alvast Joske!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws