Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gent kaapte speler weg voor neus van Club

Hein Vanhaezebrouck (AA Gent)

Club Brugge versterkte zich in de afgelopen transferperiode met 3 doelmannen, 2 verdedigers, 2 middenvelders en 4 aanvallers. Toch had het Brugse bestuur daar graag nog een verdediger aan toegevoegd, zo weet Het Nieuwsblad

 Met 11 nieuwe A-kern-spelers is de defensieve spoeling, ondanks de komst van Dion Cools en Jean-Charles Castelletto, nog altijd dun. Iets wat Club naar verluidt liever vermeden had.

Zo zou AA Gent Stefan Mitrovic, een Servische linksvoetige verdediger die van Freiburg overkwam, voor de neus van Club hebben weggekaapt. “We waren ervan op de hoogte dat Club Brugge ook geïnteresseerd was, ja”, geeft Louwagie toe.

“Dus ben ik tot het uiterste gegaan om het dossier af te ronden, want Club lag op de loer”, besluit de Gent-manager. De Buffalo’s plukten eerder ook al rechtsachter Hatem Abd Elhamed weg bij blauw-zwart. In juni was de 24-jarige verdediger nochtans enkele weken op test bij Preud’homme & co.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws