Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ex-speler doet opvallende onthulling over Club: “Ze wilden mij niet meer betalen”

Club Brugge geld

Donderdagavond is het Jan Breydelstadion het decor voor de Europa League-confrontatie met FC Midtjylland. Dat betekent een weerzien met ex-spelers Brian Priske (assistent-trainer) en Jim Larsen (verdediger). Die laatste doet een opvallende onthulling over zijn tijd bij blauw-zwart.

“Ik eet, slaap en leef als een sportman, maar toch ben ik de laatste jaren bijna constant geblesseerd”, opent Larsen in HBVL. En ook donderdagavond zal de verdediger er door een hamstringblessure niet bij zijn in Jan Breydel. Toch is de Deen vastberaden om zich in de terugmatch aan België te tonen na zijn mislukte passage bij blauw-zwart.

“Mijn start bij Club was fantastisch. Ik speelde bijna alles en had meteen een goede band met andere Scandinaviërs zoals Zimling, Jorgensen, Hogli en Stenman. Jongens waar ik nu nog veel contact mee heb. Alleen mijn einde bij Club was dramatisch. Door mijn blessure wou de club op het einde zelfs mijn salaris niet meer helemaal betalen. Dat is nu allemaal wel opgelost, maar dat blijft toch wat zuur.”

Larsen besloot vervolgens om terug naar zijn thuisland te keren en verwezenlijkte bij Midtjylland dé grote Brugse droom: kampioen worden. “Ik denk dat het probleem bij het Club uit mijn tijd het gebrek aan stabiliteit was. Er was veel verloop van spelers en coaches. Ik heb op die twee jaar met drie trainers en een korte periode met Philippe Clement gewerkt. Maar ik zie nu wel dat het anders is, want ik volg Club nog steeds. Hopelijk kunnen we minstens één keer winnen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws