Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deschacht: “Dan hadden we de dubbel gepakt”

Olivier Deschacht (Anderlecht)

Afgelopen seizoen pakte AA Gent de landstitel en ging Club Brugge, voor de neus van Anderlecht, met de beker aan de haal. Zo beleefden Deschacht & co een frustrerend seizoen. Maar de verdediger denkt te weten waar het toen misliep voor paars-wit.

“Regelmatig denk ik nog terug aan die stilstaande fases tegen Club Brugge en Gent van vorig seizoen”, vertelt Deschacht in Het Nieuwsblad. “Zonder die tegengoals hadden wij de dubbel gepakt! Nu zijn we soms te nonchalant op training, maar Hasi houdt ons op het veld tot het goed is.”

“Iedereen moet zijn bevelen uitvoeren. Je speelt zoals je traint en de concurrentie met Gent en Club is niet min”, besluit de 34-jarige voetballer. Hoog tijd om één van de grappigste fragmenten van vorig seizoen er nog eens bij te halen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws