Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse: “Hij is een voorbeeld voor heel de ploeg”

Boskamp - Degryse - Coninx

Marc Degryse zag hoe Club zondagnamiddag op zakelijke wijze ging winnen op Daknam. De analist begrijpt de aanpak van Preud’homme en haalt de loftrompet boven voor een Club-speler.

“Club Brugge bouwde op Daknam voort op de aanpak van vorige week tegen Waasland-Beveren. Het probeerde snel vooruit te voetballen, om zo de twee spitsen Jelle Vossen en Leandro Pereira te bereiken. Met succes, want Vossen kon al snel scoren.”

“Het siert Vossen trouwens dat hij nu al zijn verantwoordelijkheid opneemt, na amper één maand. Niet alleen zal hij garant staan voor doelpunten, maar daarnaast stuurt hij ook zijn ploegmaats bij, werkt hij hard en maakt hij het de tegenstander moeilijk om uit te voetballen. Op die manier is Vossen een voorbeeld voor de rest van de ploeg.”

“Club voetbalde in de tweede helft wel te passief naar mijn gevoel. Het liet een matig Lokeren te makkelijk in de wedstrijd komen. Beetje bij beetje zal er wel beterschap komen vermoed ik. Vanaken moet zijn weg nog vinden, jongens als Gedoz en Refaelov moeten terugkomen… En dus kan ik begrip opbrengen voor de zakelijkheid van Club”, besluit Degryse in Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws