Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Ideale Wereld lacht met Anderlecht

De Ideale Wereld lacht met Anderlecht

Dat de makers van De Ideale Wereld niet om een grapje verlegen zitten, weten we intussen. Afgelopen maandag keken wij echter met nog meer voldoening naar de fratsen van Otto-Jan Ham, Jelle De Beule en Sven De Leijer. Het geniale drietal spotte immers met Anderlecht-aanwinst ‘Trezeguet’.

De speler van Anderlecht postte op sociale media een bewerkte foto van paars-witte fans in de tribune. De gezichten van vrouwelijke fans waren echter wit gemaakt. Centrale gast Lindsay De Bolle kon de actie van Mahmoud Hassan allesbehalve smaken.

Voer voor De Ideale Wereld genoeg om de spot te drijven met Hassan.
Bekijk het hilarische fragment hier (vanaf minuut 18). Elders op internet verscheen ook al deze foto:

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws