Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Daarom is Michel de juiste man op de juiste plaats voor Club

Michel Preud'homme met Club-sjaal

Twee jaar geleden coachte Michel Preud’homme zijn eerste wedstrijd bij Club Brugge. Toen werd er in de Beker van België met 0-1 gewonnen op het veld van Oudenaarde. In alle prestaties die daarna volgden, deed onze trainer het opvallend goed in vergelijking met maar liefst 8 voorgangers.

Sinds de succesvolle periode onder Trond Sollied deed zelfs niemand het beter dan de Luikenaar, al moet Christoph Daum maar nipt de duimen leggen voor Preud’homme.

Vooral in de beker deed de 56-jarige trainer het uitstekend. “Het gaat snel hé”, lacht Preud’homme. “De mooiste momenten waren de bekerfinale en de Europese kwartfinale. Maar nog mooier is het feit dat we altijd en overal aanvallend voetbal willen spelen en veel trachten te scoren.”

Het Laatste Nieuws zette de cijfers van de Brugse trainers in de afgelopen 15 jaar op een rij en kon niet anders dan constateren dat Preud’homme puik werk levert in Brugge. Welke trainer uit onderstaand lijstje is volgens jou de beste?

Club Brugge trainers van 2000 tot 2015

Hoogtijd dus om onze coach nog eens te bedanken voor zijn verwezenlijkingen tot dusver…
Merci Michel!

PVHJ – MPH from Club Brugge on Vimeo.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws