Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club weet wel raad met Denen

Michel Preud'homme met brede glimlach

Club Brugge kijkt donderdagavond FC Midtjylland in de ogen in zijn tweede Europa League-match van dit seizoen. Na de 5-0-pandoering in Napoli zal blauw-zwart er alles aan moeten doen om de drie punten thuis te houden, al leert het verleden dat Deense tegenstanders Club op het lijf geschreven zijn.

Vorig seizoen trof Club maar liefst 3 Deense tegenstanders in de Europa League: Aalborg, Kopenhagen en Brondby. Het resultaat? Vijf zeges en één gelijkspel.

Club verloor in totaal nog maar drie keer van een Deens opponent. De laatste keer was in 2012, toen Kopenhagen met 2-3 kwam winnen in het Jan Breydelstadion en blauw-zwart zo uit de voorronde van de Champions League kegelde. Dat meldt HBVL.

Benieuwd of ook de Deense landskampioen donderdagavond voor de bijl gaat. De club werd vorig seizoen voor het eerst in zijn bestaan kampioen en is zo het ‘AA Gent van Denemarken’. Een reden te meer dus om te winnen!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws