Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-supporters plannen protestactie

Club-fans met pyro

Een groep Club-supporters is de mentaliteit van de spelers grondig beu. Daarom plannen ze een protestactie in de komende thuiswedstrijd van zondag tegen Waasland-Beveren.

De blamage in Napoli heeft tot heel wat onvrede gezorgd bij de blauw-zwarte aanhang. Voor sommigen is de maat vol. Daarom willen zij aanstaande zondag tegen Waasland-Beveren het stadion pas betreden als de wedstrijd al 5 minuten bezig is (zie bericht onderaan, dat al meer dan 100 keer gedeeld werd).

Op die manier hopen ze een signaal te geven aan de spelersgroep. Er wordt meer “Sweat and Glory” geëist. Maar niet alle supporters sluiten zich bij het initiatief aan. Bepaalde supportersgroepen vinden dat ze er net moeten staan als Club het moeilijk heeft. Zij doen dan ook niet mee aan de actie. Ben jij voor of tegen deze protestactie?

Club-supporters plannen actie tegen Waasland-Beveren

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws