Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-supporters bewijzen het nog maar eens

Blue Army tifo

Op de 61ste Gouden Schoen-uitreiking ontving Club Brugge de prijs van de beste fans van het land. Intussen hebben wij als blauw-zwarte supporters die naam nog maar eens alle eer aan gedaan.

In januari 2015 brachten 35.000 fans via de site van Stadion hun stem uit voor de beste fans van België. Club Brugge verpletterde toen de tegenstand. Maar liefst 53,5% van alle stemmers stemde voor blauw-zwart.

De fans van Anderlecht moesten genoegen nemen met 19% van de stemmen en de supporters van Zulte Waregem vervolledigde het podium met 13,6%. En intussen heeft de Brugse aanhang nog maar eens bewezen hoe hondstrouw ze is.

Op de officiële website meldt Club namelijk dat er voor dit seizoen al zo’n 22.000 abonnementen de deur uit zijn. Een absoluut record! Bovendien kan dat aantal nog altijd oplopen, aangezien de verkoop nog loopt tot 30 september.

Club Brugge ontving eerder al de trofee voor beste supporters van het land

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws