Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-spits scoort ook in interland

Club-spits scoort ook in interland

Oscar Duarte en Abdoulay Diaby stonden afgelopen weekend tussen de lijnen voor een interland. Onze 26-jarige verdediger ging met Costa Rica nipt ten onder tegen Brazilië: het werd 1-0. Onze 24-jarige topschutter kon eveneens niet winnen, maar vond wel de weg naar doel voor Mali! Bekijk zijn doelpunt.

Diaby heeft ook in Afrika getoond dat hij zijn goede vorm weer te pakken heeft. De aanvaller van Club Brugge scoorde een belangrijk doelpunt tegen Benin in een kwalificatiewedstrijd voor de Africa Cup.

Het werd uiteindelijk 1-1, waardoor Mali nog steeds aan de leiding staat in een groep met Zuid-Soedan, Benin en Equatoriaal Guinea.

Bekijk het doelpunt van Diaby tegen Benin

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws