Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club speelt Waasland-Beveren op een hoopje

Michel Preud'homme met brede glimlach

Club Brugge heeft zijn sterke thuisreputatie alle eer aan gedaan tegen Waasland-Beveren. De mannen van Stijn Vreven kregen na de zware 1-5 nederlaag tegen Oostende nu ook een pak rammel in Jan Breydel.

Preud’homme deed wat de Brugse supporters vroegen: mannen met een strijdershart tussen de lijnen brengen. Vazquez moest vanop de bank toekijken hoe zijn ploegmaten gretig aan de wedstrijd begonnen.

Club kreeg heel wat kansen, maar Henkinet stond keer op keer pal. In de 40ste minuut was het dan toch raak. Dierckx opende de score en lag net voor de rust aan de basis van de owngoal van Jans: 2-0.

Net na de pauze tekende diezelfde Dierckx voor zijn tweede van de avond. En ook Jelle Vossen had reden tot juichen: hij kopte de 4-0 tegen de touwen. Terwijl Jan Breydel nog maar eens in de verf zette dat er het volste vertrouwen is in Michel Preud’homme, was de 5-0 al in de maak.

Izquierdo, die Dierckx verving wegens krampen, zette zich goed door en bediende De fauw. Die twijfelde niet en vloerde met een strak schot Henkinet. Zo stonden de forfaitcijfers op het bord. Milosevic kon in het slot nog milderen tot 5-1, maar dat kon de Brugse pret niet meer bederven.

Tweets over Club Brugge – Waasland-Beveren

Club Brugge – Waasland-Beveren: samenvatting

Sfeerverslag Club Brugge – Waasland-Beveren from Club Brugge on Vimeo.

Club Brugge – Waasland-Beveren: reacties

#CluWbe | Reacties from Club Brugge on Vimeo.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws