Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club met de billen bloot in Napoli

Michel Preud'homme boos

Club Brugge is aan zijn Europa League-campagne begonnen met een zware dreun. Mertens & co lieten geen spaan heel van blauw-zwart. Het was Napels zien en sterven.

In de eerste helft waren het vooral de Italiaanse flanken die Club pijn deden. Na amper 5 minuten vloog een voorzet van Callejon over Bolat in doel. En het ging van kwaad naar erger. Na nog geen half uur spelen prikte uitgerekend Mertens er twee tegen de netten: zo was het 3-0 aan de rust.

Preud’homme greep in door Bolingoli naar de kant te halen voor Izquierdo, maar dat mocht niet baten. Hamsik tekende al snel voor de 4-0. Even later probeerde de Brugse coach dan maar om te schade te beperken. Hij bracht Claudemir voor Diaby en De fauw voor Vazquez. Toch bleef het kansen regenen voor de Italiaanse eersteklasser. Callejon bedankte met de 5-0-eindstand.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws