Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club komt met de schrik vrij in Lokeren

Club-fan juicht

Club Brugge heeft zijn eerste uitoverwinning van het seizoen geboekt. Dat gebeurde zonder glans, maar de drie punten zijn wel binnen voor Preud’homme en de zijnen.

Club begon goed aan de wedstrijd en dat werd meteen beloond met een doelpunt. Bij een diepe bal van Simons vergat Ticinovic om mee op te schuiven met de rest van de Lokerse defensie. Daardoor kwam Vossen alleen voor Copa. De Limburger twijfelde niet en schoot het leer in de korte hoek.

Daarna liet blauw-zwart het tempo zakken. Daardoor ontbrak het in de eerste helft aan tempo en kansen. Lokeren kon voor de pauze wel geen enkele kans bij elkaar voetballen.

De tweede helft had meer om het lijf. Club kwam met iets meer initiatief uit de kleedkamer, maar even later was het Lokeren dat het commando overnam. Bruzzese moest zich onderscheiden oog in oog met Ansah, die de 1-1 aan de voet had.

Blauw-zwart maakte het zichzelf onnodig lastig, maar kreeg een kwartier voor tijd wel dé kans op de 0-2. Vanaken vond Vossen, maar die knalde op de benen van Verhulst. Preud’homme koos vervolgens eieren voor zijn geld en bracht De fauw in voor Pereira.

Club sleepte zich naar het einde van de wedstrijd, maar een goed keepende Bruzzese moest zich niet meer gewonnen geven. Preud’homme & co pakken zo hun eerste uitoverwinning van het seizoen.

Lokeren – Club Brugge: samenvatting

#LOKCLU / Sfeerverslag from Club Brugge on Vimeo.

Lokeren – Club Brugge: reacties

Reacties #LokClu from Club Brugge on Vimeo.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws