Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club kent geen moeite met tweedeklasser Patro

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge heeft de zestiende finales van de Croky Cup gemakkelijk naar zijn hand gezet. Blauw-zwart had de match van minuut 1 tot 90 onder controle.

Michel Preud’homme begon zonder basisspelers Sinan Bolat, Brandon Mechele, Ruud Vormer en Leandro Pereira aan de wedstrijd. Sébastien Bruzzese, Thomas Meunier, Claudemir en Abdoulay Diaby waren hun vervangers.

Club begon gretig aan de wedstrijd en dat werd onmiddellijk beloond. Meunier ging op wandel in de Maasmechelse verdediging en bediende Vanaken, die zijn eerste in Brugse loondienst hard voorbij thuisdoelman Grootaers knalde.

Even later scoorde Meunier, die veelvuldig aanwezig was tijdens de aanhoudende Brugse aanvalsgolven, zelf na een één-tweetje met Diaby: 0-2. Kort voor de rust kopte Vossen de 0-3-ruststand, op aangeven van De Bock, tegen de touwen.

Blauw-zwart begon ook goed aan de tweede helft. Enkele minuten na de pauze poeierde De Bock een vrijschop tegen de dwarsligger. Op het uur kon Vanaken dan toch de 0-4 in doel koppen.

Diaby probeerde nog om de forfaitcijfers op het scorebord te krijgen, maar dat liet doelman Grootaers niet meer toe. Zo bekert Club Brugge lustig voort, na een wedstrijd waarin we nooit in de problemen kwamen.

Samenvatting Patro – Club Brugge

#PATCLU / Sfeerverslag from Club Brugge on Vimeo.

Reacties Patro – Club Brugge

#PATCLU / Reacties from Club Brugge on Vimeo.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws