Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club bood 1,6 miljoen euro op deze speler

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge zorgde tijdens de afgelopen transferperiode voor maar liefst 11 versterkingen in de A-kern. Toch had daar nog een 12de versterking aan toegevoegd kunnen worden. Blauw-zwart bood immers ook nog op deze verdediger.

De langdurige blessures van Engels en Denswil zorgden ervoor dat het Brugse bestuur in extremis nog een extra verdediger wilde aantrekken. Dat lukte uiteindelijk niet, al werd er een serieus bod gedaan op Yonathan Cabral.

Cabral komt momenteel uit voor de Argentijnse voetbalploeg Racing Club. Volgens lokale media bood Club 1,6 miljoen euro op de 23-jarige centrale verdediger. Dat bod zou echter van tafel geveegd zijn omdat de vraagprijs 3 miljoen bedroeg.

Klik hier voor het volledige transferoverzicht van afgelopen zomermercato. 

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws