Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-bestuur roept spelers op het matje

Verhaeghe - Vormer - Willem

Club Brugge verloor afgelopen vrijdag met 2-1 van rode lantaarn Moeskroen. Een nederlaag die hard aankwam bij het Brugse bestuur. Voorzitter Bart Verhaeghe en CEO Vincent Mannaert zochten dan ook de spelersgroep op. Dat meldt HLN.

Zaterdagmorgen trokken de sterke mannen van Club Brugge richting trainingsveld. De boodschap die ze brachten was overduidelijk: een wedstrijd verliezen op die manier kan niet.

Vooral het gebrek aan inzet en mentaliteit na de rust werd gehekeld. Verhaeghe loopt zoals geweten hoog op met het Brugse motto: “No Sweat, No Glory” en daar was vrijdagavond op Le Canonnier bitter weinig van te zien.

Het Club-bestuur verwacht om te beginnen donderdagavond in de Europa League-wedstrijd tegen Napoli een reactie van de spelers. Misschien moeten ze allemaal eens een voorbeeld aan Ruud – ik vecht voor elke meter – Vormer nemen?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws