Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bursaspor wint voor het eerst mét Tom De Sutter

Tom De Sutter (Club Brugge)

Tom De Sutter verkaste afgelopen transferperiode naar Bursaspor. De Turkse club verloor zijn eerste drie competitiewedstrijden met het kleinste verschil, maar pakte zaterdag (mét de 30-jarige ex-spits van blauw-zwart) een broodnodige zege in de thuiswedstrijd tegen Gençlerbirligi. 

Tom De Sutter maakte, in tegenstelling tot Oulare, opnieuw deel uit van de basiself van zijn nieuwe werkgever. Bursaspor kon voor het eerst dit seizoen drie punten pakken. Gençlerbirligi werd opzijgezet met 3-2.

De ex-aanvaller van Club werd na 64 minuten en bij een 2-1-voorsprong gewisseld voor Tomas Necid, die even later de 3-1 voor zijn rekening nam.

Samenvatting Bursaspor – Gençlerbirligi (3-2)
(De Sutter heeft nummer 19 en speelt in groen-witte uitrusting)

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws