Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bruzzese: “Dat was niet makkelijk in het begin”

Sébastien Bruzzese (Club Brugge)

Michel Preud’homme koos enigszins verrassend voor Sébastien Bruzzese in het Brugse doel tegen Lokeren. De Luikenaar bedankte met een cruciale redding en had zo een groot aandeel in de blauw-zwarte zege.

“Ik was goed bezig op training, maar het is uiteraard de coach die beslist. Hij liet me weten dat ik me klaar moest houden en van zodra ik wist dat ik zou spelen, heb ik me volop mentaal voorbereid. Die redding op het einde was belangrijk en deed dan ook deugd”, vertelt Bruzzese op de officiële website.

“Ik ben tevreden over mijn wedstrijd. Ik had niet veel werk, maar moest er staan op de momenten dat het nodig was”, aldus de ex-keeper van Zulte Waregem en Gent. “Het was niet altijd even makkelijk in het begin, maar de fans van Club Brugge hebben mij vandaag geaccepteerd en super hard gesteund. Dat was echt top.”

Bovendien blijken Bruzzese en Bolat er een goede verstandhouding op na te houden. “Onze relatie is goed en we stellen ons beiden erg professioneel op. We steunen elkaar en proberen elkaar iedere dag beter te maken”, besluit onze doelman aan ClubTV.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws