Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bacca heeft boodschap voor Club-fans

Bacca heeft boodschap voor Club-fans

Carlos Bacca verkaste afgelopen zomer van Sevilla naar AC Milan voor maar liefst 30 miljoen euro. Club zocht de ex-spits op en ontving van de Colombiaan mooie woorden voor de blauw-zwarte aanhang.

“Vanuit Milaan wil ik alle supporters van Club Brugge groeten. God zegene hen”, opent Bacca. “Ik ben jullie erg dankbaar, voor jullie genegenheid tijdens mijn verblijf in België. Bedankt ook voor de leuke berichten die ik via sociale media van jullie blijf krijgen. Jullie zijn indrukwekkende supporters!”

Bacca hielp blauw-zwart eerder al met het binnenhalen van Izquierdo. “Ik zal Club altijd aanbevelen als een fantastische tussenstap voor wie naar een grote competitie wil en uit Colombia of pakweg Argentinië komt. Ik zie bij Izquierdo veel kwaliteiten om bij een grote Europese club te spelen. Ik wens hem het allerbeste”, vertelt hij in Fan!.

De volledige boodschap van Bacca kan je hier bekijken

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws