Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bacca: “Daarin heeft mijn Brugse periode echt geholpen”

Bacca Daarin heeft mijn Brugse periode echt geholpen

Vorige week woonde ClubTV de Milanese derby bij (1-0-winst voor Inter) om Carlos Bacca nog eens aan het werk te zien. De ex-spits van Club Brugge stemde in met een interview en praat honderduit over zijn goede herinneringen aan blauw-zwart.

“Door mijn periode in Brugge was ik voorbereid op de Europese leefgewoonten. Daardoor heb ik mijn stempel kunnen drukken en ben ik uiteindelijk in een topploeg als Milaan terechtgekomen. Ik ben Club heel dankbaar voor alle warmte die ze mij gaven. Ik wens ze het allerbeste!”

Bekijk het volledige interview met Carlos Bacca

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws