Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bacca bedankt Club

Carlos Bacca (Club Brugge)

Carlos Bacca ruilde afgelopen zomer het shirt van Sevilla in voor dat van AC Milan voor zo’n 30 miljoen euro. Door het doorverkooppercentage op de Colombiaan, ontving Club zo’n 1,5 miljoen euro met deze transfer.

Bacca, die op 8 september 29 jaar werd, ontving van Club nog een verjaardagsgeschenk. Dévy Rigaux, die bij Club Brugge onder meer zorgt voor de begeleiding van de Spaanstaligen, overhandigde onze ex-spits een gepersonaliseerd shirt met het opschrift “Gracias Goleador”.

Dit weekend stond ook de Derby di Milano op het programma, de clash tussen AC Milan en Inter. Beide teams hebben een speler met een Club-verleden: Carlos Bacca en Ivan Perisic. Een ideale gelegenheid voor ClubTV om Bacca te interviewen, hetgeen vrijdag online komt.

De topspits poseerde intussen al fier op Twitter en Instagram met zijn shirt. “Bedankt voor het bezoek vriend (Dévy). Veel liefde voor Club Brugge!”, klinkt het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws